Daniel Nylund kuvaa kulttuurien evoluutiota uhrikulttuurista kunniakulttuuriin ja arvokkuuskulttuurista uhriutumiskulttuuriin ja miten uhriutuminen on muuttumassa kansojen, sukupuolten, rotujen ja seksuaalisten vähemmistöryhmien valtapeliksi.

Uhriutumiskulttuuri poikii uudenlaista sensuuria, deplatformingia, triggerivaroituksia, mikroagressioita, turvatilavaatimuksia, diagnostisia fobialeimoja ja sen maailma jakautuu vain sorrettuihin ja sortajiin. Nylund analysoi uhriutumiskilpailun syitä ja seurauksia yksityiselämästä kansainväliseen politiikkaan asti ja ennustaa, että näiden ilmiöiden vaikutukset tulevat olemaan paljon suurempia, jos emme osaa ajoissa tunnistaa niitä ja argumentoida niiden kanssa.

Siihen tämä kirja antaa eväitä.

Lisätietoja kirjasta voit lukea Ystävyyden Majatalon sivuilta.

Tilaa kirja

Kirja on nyt myytävissä hintaan 25 € majatalossa suoraan hyllyltä tai tilattuna alla olevan lomakkeen avulla. Lomakkeella tilattaessa lasku tulee sinulle teoksen mukana. Kaikki tuotot menevät Ystävyyden Majatalon toipumisistoiminnan tukemiseen.

Kirjaa kannattaa myös kysyä kirjastoista ja kirjakaupoista, niin tilaavat sitä niihin kirjavälityksen kautta.

Ei huolta, emme lähetä sinulle mitään muita sähköposteja, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

HUOM! Ensimmäinen painos loppuu kohta ja painoksen loppumisen jälkeen tulevat tilaukset saavat toisen painoksen, kun se tulee ulos painosta.

Otathan huomioon että "Lähetä"-napin painamisen jälkeen lomakkeen lähetysvarmistus näkyy skrollaamalla takaisin sivun yläreunaan :)

(Hieno Google Sitesissä oleva "ominaisuus" jota emme saa korjattua paremmaksi tässä vaiheessa...)